Home
Diensten
Informatie
Service
Nieuws
Ons adres
Veel gestelde vragen
Contact

Ons adres

Bezoek op afspraak

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel en elke cliënt krijgt ruimte om zijn/haar vragen te stellen aan de adviseur, daarom wordt er gewerkt op afspraak. U kunt hiervoor tijdens kantooruren bellen. Bij voorkeur kunt u aangeven over welk onderwerp u nadere informatie wenst.

Hieronder vindt u de routebeschrijving. Maak uw route: hier

plattegrond

ROUTE: Het pand ligt nabij de uitvalsweg Oosttangent  tegenover de Albert Heijn, zijde Apotheek Stad van de Zon. Het is makkelijk te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.  Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur. De bus, lijn 6+7, stopt vlak voor de deur alsmede bij treinstation NS-Heerhugowaard.
Vanuit Alkmaar/A9: Men neemt afslag Heerhugowaard-Zuid. Bij de stoplichten linksaf. U rijdt dan op de Oosttangent, neemt vervolgens de 4e rotonde rechtsaf. Na 10 m ligt het pand aan de rechter hand.
Vanuit N242/NS: Komende vanuit de Westerweg N242 slaat u bij de stoplichten af, over het spoor, richting Middenwaard. U blijft de Zuidtangent volgen. Volg de borden richting Alkmaar. De weg buigt over in de Oosttangent. De 3e rotonde, bij Albert Heijn, slaat u links af. Na ca. 10 m ligt het pand aan de rechter hand.

kantoor Telleman

Clara Wichmanntuin 6
1705 JZ Heerhugowaard
Telefoon: (072) 57 21 8 51
Kamer van Koophandel Alkmaar:37077142

Home Diensten Informatie Service Nieuws Ons adres Veel gestelde vragen Contact