Home
Diensten
Informatie
Service
Nieuws
Ons adres
Veel gestelde vragen
Contact
Relaties vertellen
Een greep uit de reactie van ondernemers en particulieren....


Ik zit in de toeristische sector en daarnaast doe ik ook thuiszorg. Ik ben naar de startersdag geweest en daar heb ik mijn licht opgestoken. Er kwam heel wat info op mij af. Ik heb besloten om het starterstraject te volgen. En dat is echt heel praktisch. Ik weet nu wat ik moet met een kasboek en hoe het werkt. We hebben veel samen uitgewerkt en nu kan ik weer verder.
                 N. - Enkhuizen

Ik zit in de hovenier/klussen sector en ben gaan starten. Al gauw kreeg ik een bende papierwerk, maar het starterstraject was geweldig! Heel ontspannen sfeer. Ik ben blij dat ik het uitbesteed heb.
                 P. van de B. - Obdam


Ik heb mijn eigen belastingaangifte en toeslagen ingevuld. Plotseling kreeg ik na afloop van het jaar de ene aanslag na de andere en kon ik deze niet betalen. De Belastingdienst stuurde aanmaningen en kondigde deurwaarders aan. Ik ben naar mijn adviseur gestapt en het verhaal verteld. Nu bleek dat ik een aantal zaken verkeerd had ingevuld. Zij namen contact op met de Belastingdienst en er werd een regeling getroffen. De in- en uitkomsten zijn op een rijtje voor mij gezet en er is door hen contact opgenomen met de belastingdienst. Met ander blik kijkin naar mijn gezinsinkomen. Ik laat nu mijn belastingaangiften mooi voortaan aan de specialist over.
                 S. D. - Heerhugowaard


Wij hebben al 10 jaar een vof. Omdat ons vorige boekhouder ermee stopte, ben ik overgestapt. Dacht het starterstraject niet nodig te hebben, maar heb veel opgestoken en is zeker niet saai!! Nu blijkt dat we voorheen te weinig begeleid zijn. Echt een aanrader voor iedereen!
                H. H.- Oterleek

Ik zit in de marketing en had een hekel aan administratie. Na het starterstraject heb ik nu orde in mijn chaos. De administratie heb ik ingeleverd en heb een hele handige lijst gekregen. Ik zie gelijk wat mijn winst is en wie er nog moet betalen.
               M. van R. - Broek op Langedijk

Vanuit een hobby ben ik begonnen, maar al gauw werd mijn atelier te klein. Als ik geen belastingconsulent had, had ik echt niet geweten wat ik moest doen!!  Ik kan met mijn vragen goed terecht en heb regelmatig contact.
                S. M. - Heerhugowaard

Ik had een aantal kredieten lopen. De afbetaling kon ik niet meer. Ik ben toen naar mijn adviseur gestapt en die heeft mijn kredieten bij elkaar laten voegen en tegen een betere conditie elders ondergebracht. Tevens is er belastingteruggaaf aangevraagd.  Hiermee had ik financieel meer ruimte zodat ik financiële ruimte had maandelijks om de krediet af te lossen. Zodoende kon ik  uiteindelijk mijn eigen langgekoesterde wens een eigen gezondheidssalon openen.
                    A. J.A. - Heerhugowaard


Bij het starten komt er meer bij kijken! Dat heb ik ondervonden met het starterstraject. Zelf heb ik economische achtergrond en adviseerde ik het managementteam van een groot concern. Nu ben ik met mijn vrouw voor onszelf begonnen. Goeie naslagwerk voor de praktijk!
                  J. van de K. -Heerhugowaard

Ik wist meteen dat ik mijn boekhouding ging uitbesteden. Ik had al eerder een eigen bedrijf. Wat een belastingeisen! Maar als je het eenmaal weet via het starterstraject is eigenlijk heel logisch en eenvoudig. Er is veel veranderd in vijf jaar. Had ik het maar eerder gedaan. Handige tips gekregen. Nu doe ik mijn administratie eenvoudig ernaast als ik terug kom van een klus. De belastingconsulent zorg voor de rest, zoals mijn BTW-aangifte en jaaraangifte.
                     A. M. - Heerhugowaardparticulieren en ondernemers
hulp bij uw administratie
Home Diensten Informatie Service Nieuws Ons adres Veel gestelde vragen Contact